پذیرش و چاپ مقاله ISC یک هفته ای در مجلات معتبر : یکی از خدماتی که از آغاز به کار گروه پژوهشی مشاورین برتر در اولویت موسسه بوده است، ارائه مشاورههای رایگان در رابطه با پذیرش مقاله ISI و ISC فوری است. این خدمات شامل مواردی همچون بررسی مجله مورد نظر دانشجو از لحاظ کیفیت، سرعت پاسخگویی، اعتبار مورد تایید وزارت علوم و موسسات برجسته علمی از جمله تامسون رویترز (ISI)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، و اسکوپوس است. همچنین همکاران ما آماده ارائه اطلاعاتی درباره نحوه پذیرش مقاله هستند.
با توجه به اینکه در موسسه مشاورین برتر متخصصانی با حوزههای کاری مختلف حضور دارند، به همین خاطر این موسسه آماده چاپ مقاله isc شما در کمترین زمان ممکن و با قیمت مناسب در مجلات معتبر ISC حتی در بازه زمانی یک هفته ای میباشد.
نوشتن مقاله یک کار علمی و تخصصی است که بسیاری از پژوهشگران به صورت کامل با آن آشنایی دارند. اما در مرحله بعد و پس از نوشتن مقالات، بسیاری از پژوهشگران در چاپ مقالات خود دچار مشکل میشوند. دلیل این موضوع این است که پیدا کردن یک مجله، آشنایی با روشهای ارزیابی مجله، داشتن اطلاعات درباره مجلات معتبر و نامعتبر و در نهایت داشتن مهارتهای لازم برای طی کردن فرایند ارسال مقاله به مجلات و نحوه مکاتبه با آنان نقشی اساسی در پذیرش مقالات دارد.
پذیرش و چاپ مقاله ISC یک هفته ای در مجلات معتبر
برای ارسال یک مقاله به مجله مربوطه از طریق موسسه باید مراحلی طی شود که در زیر به آنها اشاره شده است. البته نمیتواند گفت که این مراحل عمومیت کامل دارند اما در اکثر مواقع این مراحل طی میشود:
۱- ارسال مقاله از سوی پژوهشگر به موسسه
۲- ارزیابی کیفیت و نقاط قوت مقاله
۳- پیشنهاد چندین مجله با توجه به موضوع و کیفیت مقاله
۴- ارسال مقاله به مجله مورد تأیید پژوهشگر
۵- مکاتبه با مجله از طرف همکاران ما در موسسه برای دریافت پذیرش مقاله
سرعت پذیرش مقاله ISC فوری
با توجه به مکاتباتی که بین پژوهشگران موسسه با مجلات برجسته وجود دارد، امکان دریافت اکسپت در کوتاهترین زمان وجود دارد. بنابراین این تعهد از جانب موسسه وجود دارد که در صورت داشتن کیفیت لازم در مقاله ارسالی شما، پذیرش مقاله ISC فوری امکان پذیر باشد.
اکسپت مقاله معتبر ISC
ایران به عنوان نخستین پایه گذار ISC که 57 کشور در آن مشارکت دارند پس از ISI و اسکوپوس در کشور هلند، سومین پایگاه استنادی برای سنجش عملکرد پژوهشی کشورها محسوب می شود. ISC مخفف کلمات Islamic World Science Citation Center (پایگاه استنادی جهان اسلام) است. البته همانطور که مشاهده می کنید مخفف این کلمات استفاده نشده است ولی پايگاه استنادي علوم جهان اسلام خود را با ISC به جامعه علمی معرفی شده است.
مجله ISC در سال 1378 با هدف نمايه سازي مجلات علمي کشورهاي اسلامي، پايش و ارزيابي آنها در جهت ايجاد شرايط لازم براي گسترش علم و توسعه علم سنجي و نظارت بر کیفیت آنها در کشورهاي اسلامي تشکيل شد است.
ژورنال های ISC بر دو نوع می باشند:
مجلات ISC داخلی که در داخل کشور نمایه شده اند: این مجلات همان مجلات داخلی علمی پژوهشی هستند که در ISC نیز به اصطلاح index شده اند.
مجلات خارجیISC که وابسته به کشورهای اسلامی هستند: این نوع مجلات انتشار آنلاین دارند و برخی نیز چاپ محلی یا منطقه ای دارد اما در هر صورت آن چیزی که به دست دانشجوی ایرانی خواهد رسید آدرس یا لینک مقاله وی می باشد که درمجله ISC مد نظر پذیرش شده و انتشار یافته است.
چگونگی اکسپت مقاله ISC
اولین توصیه ای که در راستای اقدام اخذ پذیرش در مجلات آی اس سی میتوان کرد اینست که به صورت فردی اقدام به اخذ پذیرش مقاله در ISC نکنید چرا که اغلب آدرس وب سایت آن ها در سایت ISC ثبت نشده و تشخیص اصل بودن سایت آن ها در فضای وب کار سختی می باشد و باید از فرد باتجربه تری کمک بگیرید و نیز ممکن است شما هزینه را به هر صورت پرداخت و مقاله را ارسال کرده باشید ولی از پاسخ خبری نباشذ!!
اگر چه اکسپت در مجلات ISC شامل مزایایی از جمله مقرون به صرفه تر بودن نسبت به مجلات ISI ،راحت تر پذیرش گرفتن در مقطع دکترا میباشد و همینطور باعث افزایش اعتبار علمی میشود اما علی رغم اینکه پایگاه داده ISC یک نمایه معتبر و جهانی می باشد ولی برخی از مجلات در این پایگاه داده گاها حذف یا اضافه می شوند. دلیل این هم شاید این موضوع باشد که در برخی از مجلات تعداد مقالات ایرانی بیش از حد باشند که باعث بی اعتبار شدن آن مجله ISC می شود.
البته هیچ تضمینی برای بقای یک مجله تا زمان چاپ مقاله در لیست ISC وجود ندارد و بیشتر ملاک برای اغلب دانشگاه ها همان نامه پذیرش است و اگر تا زمان دریافت نامه پذیرش مجله یا همان ژورنال در لیست نشریات اصلی ISC بوده است دانشگاه ها می پذیرند و دیگر مسئله ای نیست اگر بعد از آن ژورنال از لیست حذف شود، بلکه فقط در لیست سیاه وزارت علوم نباشد کافیست.
ایندکس ISC چیست؟
ایندکس در زبان انگلیسی به معنی فهرست مطالب می باشد. در حالت کلی به معنای فهرست شدن است. زمانی که می گوییم مقاله ای در گوگل ایندکس شده است این به معنای این است که آن مقاله در گوگل پیدا شده است و قابل رویت می باشد.حتی در مواقعی که اطلاعاتی در ذهن ما ثبت شده باشد می توانیم بگوییم که این مطالب ایندکس شده اند.
پایگاه استنادی جهان اسلام یا ISC یک سامانه اطلاع رسانی علمی و پژوهشی به شمار می رود و به دنبال تحلیل مجلات و ژورنال های علمی کشورهای اسلامی بر مبنای علم سنجی معتبر اسلامی است. بطور کلی پایگاه ISC یکی از پایگاه های مهم پژوهشی برای ارزیابی عملکرد پژوهشی کشورهای اسلامی به شمار میرود.
ISC مخفف کلمه Islamic Science Citation به معنای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام می باشد. ISC علاوه بر اطلاع رسانی، می کوشد تا بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر مجلات علمی کشورهای اسلامی را تجزیه و تحلیل کند. ایران به عنوان نخستین پایه گذار ISC که 57 کشور در آن مشارکت دارند پس ازISI (پایگاه استنادی علمی) و اسکوپوس در هلند سومین پایگاه استنادی برای سنجش عملکرد پژوهشی کشورها محسوب می شود.
با توجه به این توضیحات می توان گفت که ایندکسISC در واقع همان مجلات موجود نمایه شده در پایگاه نظام استنادی علوم کشورهای اسلامی است.